• Lidmaatschap 

  Iedereen is welkom om bij Corn Boys te komen voetballen, ongeacht of je een voetbalverleden hebt of niet. Er wordt binnen onze vereniging zowel prestatief als recreatief gevoetbald. We hebben bij de senioren momenteel 4 teams. En bij de jeugd zijn er 8 teams actief. De trainingstijden van de verschillende teams vind je op de betreffende teampagina's. Corn Boys 1 en de jeugdteams spelen hun wedstrijden op zaterdag. Corn Boys 2,3 en 4 spelen hun wedstrijden op zondag. 

   

  Contributie 

  Corn Boys is een vereniging. Dat wil zeggen; door het aangaan van een lidmaatschap treedt een lid toe tot een groep samenwerkende leden  met een gezamelijk doel; namelijk het ( mogelijk maken van het ) beoefenen van een sport. Om dat gezamelijke doel mogelijk te maken moeten leden een bijdrage leveren. In de vorm van een contributie, maar ook door als vrijwilliger een bijdrage te leveren aan de verenigingsactiviteiten. Doordat iedereen een bijdrage levert en we zo miin mogelijk gebruik maken van betaalde krachten, kunnen we onze contributies - zeker in vergelijking met andere verenigingen - laag houden. 

  Iedereen binnen onze vereniging betaalt contributie, ook vrijwilligers. Waarom? Het is verplicht om iedereen die actief is binnen een voetbalvereniging in te schrijven als KNVB-lid. Daarvoor dragen wij als vereniging een bedrag af aan de KNVB. Een vrijwilliger is dan o.a. verzekerd voor aansprakelijkheid en ongevallen vanuit een collectieve regeling. Daarnaast biedt Corn Boys geheel op eigen initiatief ook diverse 'priveleges': een bakje koffie in de bestuurskamer/kantine op wedstrjddagen, een drankje voor de klusploeg, een uitnodging voor de jaarlijkse gratis vrijwilligersavond, mogelijkheid tot het volgen van voetbal - gerelateerde cursussen, sociale interactie en het onderdeel zijn van een team. Leden die zelf niet voetballlen, betalen een lagere contributie dan spelende leden. De contributiehoogtes worden altijd voorgelegd en vastgesteld in de algemene ledenvergadering. 

  Onderstaand vind u de contributie bedragen voor het seizoen 2024-2025

   

  Senioren                       € 120

  Jeugd                            €   75

  Niet spelende leden     €   65

  Donateurs                     €   45

  Heb je interesse om te komen voetballen bij Corn Boys? Of weet je nog niet zeker of het iets voor je is? Dan is het altijd mogelijk om eerst eens vrijblijvend mee te komen trainen. Dat kan zowel bij de jeugd als bij de senioren. Voordat je lid wordt is het mogelijk om 3 keer zonder verplichtingen mee te trainen.

  Senioren kunnen daarvoor contact opnemen met de wedstrijdsecretaris of telefonisch via +31683589058

  Ouders, verzorgers van jeugdleden kunnen contact opnemen met de jeugdcoördinator of telefonisch via +31651110237

   

  Interesse? 

  Indien het voetballen bevalt, kan je via de pagina aan-/afmelden het aanmeldformulier invullen. Vervolgens wordt je officieel aangemeld bij de KNVB, waar je een bondsnummer krijgt.

  Pas daarna ( en na betaling van de contributie ) ben je speelgerechtigd. 

   

  Veelgestelde vragen 

  Waar kan ik met vragen over de (betaling van) contributie terecht? 

  Met vragen over de (betaling van) contributie kunt u altijd contact opnemen met de penningmeester via mail

   

  Hoe kan ik een adreswijziging / contactgegevens wijziging doorgeven? 

  De ledenadministratie zorgt ervoor, dat Corn Boys en de KNVB District Zuid-1 over de juiste persoonsgegevens beschikken. Adreswijzigingen, wijzigingen in telefoonnummer, aanmeldingen, afmeldingen etc. dienen altijd (persoonlijk of schriftelijk) te worden doorgegeven aan de ledenadministratie. Het is dus niet voldoende als een eventuele verandering alleen aan de leider of trainer wordt doogegeven. 

  Ledenadministratie Corn Boys 

  Burgemeesterhoefnagelsstraat 48

  4551HJ Sas Van Gent. 

  mail : ledenadministratie 

  Vermeld uw naam, lidcode en/of geboortedatum om vergissingen te voorkomen.