• Corn Boys zoekt verzorger/ster voor 1ste elftal

  4 jul 2021 Beheerder
 • Corn Boys is een leuke amateurvereniging uit Sas van Gent. We streven ernaar al onze leden te laten voetballen op zijn of haar niveau. Het plezier staat daarbij voorop, maar tegelijkertijd wordt erkend dat iedereen wil winnen en de sportieve ambitie waar wil maken

  Om deze reden zoeken wij :

  Een verzorger/ ster ( 1ste elftal )

  Wat ga je doen ?

  Voor ons eerste elftal zoeken we een verzorger/ster. Als verzorger/ster van het 1ste elftal ben je verantwoordelijk voor de medische begeleiding van de spelers op trainings- en wedstrijddagen. Tot je taken behoren o.a. :

  -          Sportverzorging voorafgaand aan trainingen en wedstrijden ( tapen, masseren , etc. )

  -          Aanwezigheid bij wedstrijden

  -          Eerste aanspreekpunt bij blessures

  -          Adviseren van de ( assistent) trainer over inzetbaarheid.

  Wie ben je ?

  Onze ideale kandidaat komt uit de omgeving van Sas van Gent , heeft affiniteit met voetbal en heeft medische kennis/ervaring . Daarnaast weet je van aanpakken , heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel en weet je onze spelers te motiveren.

  Wat bieden wij?

  Corn Boys beschikt over een verzorgingsruimte met een behandeltafel en alle benodigdheden die je nodig hebt voor het uitoefenen van deze functie. Aangezien Corn Boys  afhankelijk is van vrijwilligers  en beschikt over een beperkt budget voor vergoedingen is in onderling overleg een onkostenvergoeding bespreekbaar voor verzorgingsmateriaal Afhankelijk van het aantal uren dat je beschikbaar bent. Daarnaast bieden wij je de kans je CV uit te breiden met vrijwilligerswerk en kun jij jezelf op persoonlijk vlak verder ontwikkelen. Ben je geïnteresseerd ? stuur een email naar info@cornboys.nl  en wellicht zien we je snel.