Realisatie: TiDi Media

Nieuws

21-03-2020

Overlijden Frank Ingels

Donderdag 19 maart jl. bereikte ons het trieste bericht dat onze vrijwilliger Frank Ingels een dag eerder plotseling is overleden aan de gevolgen van een hartstilstand.
Frank is 63 jaar geworden.
Frank was jarenlang betrokken bij onze vereniging, eerst in de jaren 80 als speler van het eerste elftal, later in de jaren negentig en vanaf 2007 meerdere termijnen als bestuurslid (in de functie van secretaris en lid sponsorzaken).
Frank was verder fervent speler van het derde elftal en was tot deze week actief en gewaardeerd vrijwilliger in de ‘ploeg van Tonnie’. Samen met anderen onderhield Frank onze accommodatie.
We herinneren ons Frank - oorspronkelijk afkomstig uit Biervliet - als een betrokken en verantwoordelijk lid van Corn Boys, soms perfectionistisch, maar altijd duidelijk en vooral met een gezonde dosis (westerse) humor. Diverse anekdotes met Frank zijn bij velen bekend.
We danken Frank voor zijn inzet en vriendschap en wensen zijn zonen Olaf en Jesper, vriendin Debbie, familie, vrienden en kennissen alle sterkte toe om de komende tijd zijn gemis een plek te geven.
Ronald de Bruijne
Namens bestuur, leden en vrijwilligers sport- en ontspanningsvereniging Corn Boys

Lees verder >

13-03-2020

Alle jeugd/senioren voetbalwedstrijden zijn tot 29 maart a.s afgelast ivm corona virus.

Lees verder >

10-03-2020

Trimloop Corn Boys AFGELASTLees verder >

01-12-2019

Oorspronkelijke notulen oprichting Corn Boys boven water

Bij de opruiming van de zolder bij oud-voorzitter Joop van der Vliet kwamen recent plotseling de oprichtingsnotulen van de sport- en ontspanningsvereniging Corn Boys boven water. Joop presenteerde hiermee een vervroegd Sinterklaas-kado aan huidig voorzitter Ronald de Bruijne. Het notulenboek is een plaatje met prachtig handgeschreven notulen van de vroegere oprichters. Het boek geeft ook inzicht in de bestuursaangelegenheden en perikelen van de eerste verenigingsjaren.

Lees verder >

01-12-2019

KNVB ruilt shirt met Corn Boys

Zondag 1 december jl. was knvb-ambassadeur Willy Spinnewijn afgereisd naar Sas van Gent om voorafgaand aan de thuiswedstrijd tegen Graauw 1 'shirtje te ruilen' met Corn Boys. Dit ter gelegenheid van de viering van 130 jaar amateurvoetbal in Nederland in het seizoen 2019-2020. De shirts drukken de eigen identiteit aan van de vereniging en de bond. Voor de gelegenheid is door de knvb een uniek voetbalshirt ontwikkeld dat bij alle verenigingen een plaatsje krijgt.

Lees verder >

06-10-2019

Wedstrijdprogramma senioren

Onder 'Wedstrijdprogramma' treft u het volledige wedstrijdprogramma aan voor komend seizoen (2019-2020), voor Corn Boys 1, 3 en 4.

Lees verder >