Realisatie: TiDi Media

Nieuws

01-12-2019

Oorspronkelijke notulen oprichting Corn Boys boven water

Bij de opruiming van de zolder bij oud-voorzitter Joop van der Vliet kwamen recent plotseling de oprichtingsnotulen van de sport- en ontspanningsvereniging Corn Boys boven water. Joop presenteerde hiermee een vervroegd Sinterklaas-kado aan huidig voorzitter Ronald de Bruijne. Het notulenboek is een plaatje met prachtig handgeschreven notulen van de vroegere oprichters. Het boek geeft ook inzicht in de bestuursaangelegenheden en perikelen van de eerste verenigingsjaren.

Lees verder >

01-12-2019

KNVB ruilt shirt met Corn Boys

Zondag 1 december jl. was knvb-ambassadeur Willy Spinnewijn afgereisd naar Sas van Gent om voorafgaand aan de thuiswedstrijd tegen Graauw 1 'shirtje te ruilen' met Corn Boys. Dit ter gelegenheid van de viering van 130 jaar amateurvoetbal in Nederland in het seizoen 2019-2020. De shirts drukken de eigen identiteit aan van de vereniging en de bond. Voor de gelegenheid is door de knvb een uniek voetbalshirt ontwikkeld dat bij alle verenigingen een plaatsje krijgt.

Lees verder >

13-11-2019

Overlijden Thomas Hendriks

Gister middag werden we opgeschrikt door het trieste bericht dat ons lid Thomas Hendriks tijdens een groepsreis in Namibie als gevolg van een verkeersongeluk is overleden.

Thomas is in 2016 lid geworden van onze vereniging en heeft altijd in ons derde elftal gespeeld.

In gedachten zijn we bij de familie en vrienden van Thomas en bij zijn medespelers van het derde elftal.

Rust Zacht Thomas...

Namens het Bestuur en Leden van Corn Boys Sas van Gent

Lees verder >

28-10-2019

Uitnodiging Algemene Ledenvergadering Corn Boys dinsdag 26 november a.s.

Lees verder >