Realisatie: TiDi Media

Overlijden Frank Ingels

Donderdag 19 maart jl. bereikte ons het trieste bericht dat onze vrijwilliger Frank Ingels een dag eerder plotseling is overleden aan de gevolgen van een hartstilstand.
Frank is 63 jaar geworden.
Frank was jarenlang betrokken bij onze vereniging, eerst in de jaren 80 als speler van het eerste elftal, later in de jaren negentig en vanaf 2007 meerdere termijnen als bestuurslid (in de functie van secretaris en lid sponsorzaken).
Frank was verder fervent speler van het derde elftal en was tot deze week actief en gewaardeerd vrijwilliger in de ‘ploeg van Tonnie’. Samen met anderen onderhield Frank onze accommodatie.
We herinneren ons Frank - oorspronkelijk afkomstig uit Biervliet - als een betrokken en verantwoordelijk lid van Corn Boys, soms perfectionistisch, maar altijd duidelijk en vooral met een gezonde dosis (westerse) humor. Diverse anekdotes met Frank zijn bij velen bekend.
We danken Frank voor zijn inzet en vriendschap en wensen zijn zonen Olaf en Jesper, vriendin Debbie, familie, vrienden en kennissen alle sterkte toe om de komende tijd zijn gemis een plek te geven.
Ronald de Bruijne
Namens bestuur, leden en vrijwilligers sport- en ontspanningsvereniging Corn Boys

300_foto_frank_ingels.jpg