• Sponsormogelijkheden

  Corn Boys heeft verschillende mogelijkheden voor u, als sponsor, om u bedrijf en activiteiten kenbaar te maken aan onze leden. Daarnaast steunt u Corn Boys om in een tijd van terugtredende overheden toch dezelfde kwaliteit van opleiding en organsatie te kunnen aanbieden. Corn Boys kent verschillende sponsormogelijkheden die hieronder nader worden toegelicht. 

   Interesse in de mogelijkheden? Neem dan contact op met de sponsorcommissie

 • Hoofdsponsor

  Onze hoofdsponsor is momenteel Cargill en wordt in alle uitingen genoemd en getoond. Zowel op onze website, Corn Boys.TV, in onze app en overige uitingen zoals het wedstrijdjournaal bij Corn Boys 1 en op posters van berichtgevingen.

 • Shirtsponsor

  Een shirtsponsor sponsort een team d.m.v. een sponsoruitting op het shirt van een senioren- of jeugd team van Corn Boys.We hebben 4 mogelijke posities voor uw reclame uiting. Borst, rug, bovenarm en broek.

 • Adverteren op Corn Boys.TV

  In ons clubgebouw hangt 1 scherm waarop wedstrijdinformatie, veld- en kleedkamerindeling en nieuws getoond wordt. Het is mogelijk om hierop te adverteren. Dat kan per wedstrijddag, week, maand of voor een periode tijdens het seizoen.

 • Adverteren op de website

  Het is mogelijk om uw logo op de website mee te laten draaien. Uw logo is te zien op verschillende pagina's op de website en kan worden gelinkt aan uw website. Bezoekers die dan op uw logo klikken worden doorgestuurd naar uw website. Op wedstrijddagen is uw logo ook te zien in de kantine op ons televisiescherm. Ook is er een carrousel van sponsoren die draait willekeurig op de hoofdpagina.

 • Reclamebord lang ons hoofdveld.

  Wanneer u ervoor kiest om bordsponsor te worden van de club, dan kunt u langs het hoofdveld een bord hangen. Dit bord zit gebonden aan de maten. Heeft u een andere suggestie om een bord op ons sportpark te plaatsen, neem dan contact op met

 • De Corn Boys voetbal.nl APP

  Op deze app staan alle wedstrijdinformatie, uitslagen, ranglijsten van alle Corn Boys-teams. Adverteer nu met uw logo binnen deze voetbal app. Vraag naar de mogelijkheden.

 • Wedstrijdbal sponsor

  Als balsponsor staat u midden in de belangstelling van de wedstrijd van Corn Boys 1. Een unieke manier om uw bedrijf bij een thuiswedstrijd van Corn Boys in de schijnwerpers te plaatsen. Uw bedrijfsnaam wordt in de week voorafgaande van de wedstrijd via onze mediakanalen bekend gemaakt. Op de wedstrijddag is uw bedrijfslogo zichtbaar op ons televisiescherm in de kantine.