• Sponsormogelijkheden

  Voor een sponsor biedt Corn Boys de mogelijkheid om binnen de club, lokaal en regionaal bekendheid te krijgen en tevens aan te geven dat de sponsor de sport een goed hart toedraagt. 

  Sponsoring fungeert als vitale bron van inkomsten voor onze club en is van onschatbare waarde bij het ondersteunen van onze voetbalactiviteiten, waaronder het kundig opleiden van onze jeugd en het vlekkeloos onderhouden van onze faciliteiten. Dit alles met doel een florerende voetbalfamilie te zijn met sportieve ambities, zowel op lokaal als regionaal niveau!

  Ons sponsorbeleid is gestoeld op het aangaan van duurzame relaties met betrokken bedrijven en instellingen, waarbij wij als voetbalclub oprecht iets kunnen betekenen. Hierbij staan voor ons centraal dat kwaliteit en inhoud boven kwantiteit gaan.  

  Teamsponsoring bij Corn Boys: Maak deel uit van ons team! 

  Bij Corn Boys krijgt u de kans om uw bedrijf direct te koppelen aan een van onze voetbalteams. Of het nu gaat om het elftal waar je zoon of dochter in speelt of een senioren team. Teamsponsoring biedt unieke mogelijkheden om uw bedrijfsnaam te laten schitteren op het speelveld. 

  Waarom teamsponsoring bij Corn Boys?

  • Lokale zichtbaarheid: Uw bedrijfslogo wordt wekelijks gezien op het speelveld, niet alleen door de spelers/speelsters,trainers en leiders maar ook door vele andere personen.
  • Clubgemeenschap: U maakt deel uit van de Corn Boys familie en draagt bij aan het groepsgevoel van de spelers,jonge talenten stralen, en oudere spelers voelen zich gewaardeerd met uw bedrijfsnaam op hun uitrusting.
  • Exposure: Naast zichtbaarheid op het veld, bieden we exposure via onze website en social media kanalen. Lever een redactioneel stukje met een foto aan voor nog meer aandacht. 

  Voordelen voor de sponsor 

  • Korting op de sponsorpakketten en aanschafkosten
  • Eenvoudig bestelproces beheerd door Corn Boys 
  • Gegarandeerde kwaliteit van kleding en bedrukking 
  • Logo met link op de teampagina van het gesponsorde team

  Voordelen voor de club 

  • Uniforme uitstraling van alle teams 
  • Toename van lokale zichtbaarheid en betrokkenheid 
  • Ondersteuning van Corn Boys

  Ben je als ondernemer enthousiast geworden, neem dan zeker contact op met de sponsorcommissie  en ontdek de mogelijkheden om jouw bedrijf te laten schitteren op diverse kledingstukken, waaronder wedstrijdshirts. trainingspakken, tassen of regenjacks. 

  ---------------------------------------------------------------------------------------------

   Reclameborden

  Wist u dat reclameborden langs de velden de meest bekende en traditionele vorm van sponsoring is? Dat is bij Corn Boys niet anders. Een reprensentatief reclamebord zodat uw bedrijf goed zichtbaar en herkenbaar is op de binnenzijde van het veld.

  Corn Boys biedt u de mogelijkheid om uw bedrijfsactiviteiten in uw eigen huisstijl perfect op het hekwerk langs het voetbalveld te promoten. Het plaatsen van uw reclamebord is een win-win situatie. Uw reclamebord spreekt uw ondernemerstaal en u helpt Corn Boys zich verder in haar activiteiten te ontwikkelen. 

  Voor het plaatsen van uw reclamebord lang het voetbalveld maakt Corn Boys gebruik van de maatvoering br x h 244 cm x 61 cm. Daarnaast wordt uw bedrijf ook op onze beeldschermen in de kantine getoond. 

  De kosten voor een reclamebord bedragen € 130 per jaar. Zonder schriftelijke afmelding voor de start van het volgend jaar zal deze overeenkomst stilzwijgend worden verlengd met 1 jaar. 

  Gedurende de sponsorovereenkomst draagt Corn Boys zorg voor het onderhoud van het reclamebord. 

  Heeft u interesse om een reclamebord te sponsoren bij Corn Boys? Neem dan contact op met de sponsorcommissie 

  ---------------------------------------------------------------------------------------------

   Wedstrijdbal 

   Wedstijdbal is eenmalig € 50,00 

  ---------------------------------------------------------------------------------------------