• Sponsorkliks

 • U winkellt vast wel eens online. Wat zou u ervan vinden als uw bestelling geld oplevert voor Corn Boys, zonder dat het u een extra cent kost? En zonder dat sponsorlinks of onze vereniging weet wat u heeft besteld? En zelfs niet weet dat u iets heeft besteld?

  Download hieronder de app of klik op het sponsorkliks-logo 

 • U blijft anoniem.

  Noch sponsorkliks , noch onze vereninging weet wie er iets besteld heeft. Sponsorkliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor onze vereniging is bedoeld. Dat weten ze omdat u via sponsorkliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan. 

  Omdat sponsorkliks alleen registreert dat er via sponsorkliks bij bv.bol.com een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat u de bestellingen die u online doet alleen via sponsorkliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die u bij bol.com doet, levert onze vereniging dan niets op. 

 • Gratis geld voor onze vereniging.

  Bij elke bestelling die via sponsorkliks wordt gedaan, ontvangt onze vereniging een commissie. Die commissie verschilt per webwinkel: soms is het een percentage van het orderbedrag en soms een vast bedrag. Sponsorkliks betaalt 75% van de commissie uit aan onze vereniging. 

  Indien u via sponsorkliks bij een webwinkel koopt, betaalt u dezelfde prijs die u ook betaald zou hebben als u rechtstreeks bij die webwinkel zou hebben gekocht. Het enige verschil is dat sponsorkliks onze vereniging een commissie betaalt voor uw bestelling. 

 • Hoe werkt het?

  Klik hier voor een video van sponsorkliks waarin ze uitleggen hoe sponsorkliks werkt. 

  Daarnaast is het aan te raden om zowel sponsorkliks als de webwinkels waar u vaak koopt, toe te voegen als bladwijzer, zodat u snel naar de desbetreffende winkel heen kunt scrollen. Sponsorkliks legt in deze video uit hoe u deze bladwijzers kunt maken. 

  Daarnaast kunt u gebruikmaken van de browser-extensie van sponsorkliks, die ervoor zorgt dat u sponsorkliks niet meer kunt vergeten. Meer informatie over deze browserextensie vindt u hier.