• Update corona maatregelen vanaf 6 november 2021

  5 nov 2021 Beheerder
 • Beste sportvrienden,

   

  Naar aanleiding van de aangescherpte maatregelen in de strijd tegen Corona, die gelden vanaf zaterdag 6 november, willen we u graag informeren hoe we hier met onze vereniging corn Boys mee omgaan.

  Het moge duidelijk zijn dat we, o.a. door gezamenlijk op te trekken en eenduidig beleid tonen, duidelijkheid creëren naar bezoekers van onze sportvelden.

  Voor de buitensport geldt dat alleen voor de binnenruimtes van de sportlocatie (zoals kleedkamer, toilet, bestuurskamer, sportkantine) door sporters en publiek van 18 jaar en ouder, een Corona Toegangs Bewijs getoond moet worden.

   

  Let op: er is een uitzondering voor mensen die functioneel aanwezig moeten zijn en voor vrijwilligers. Zij hoeven geen CTB te tonen. Denk hierbij aan trainers, coaches, leiders, onderhoudsprofessionals en alle vrijwilligers.

   

  Dit geldt echter niet voor ouders die meerijden naar uitwedstrijden, zij moeten bij binnen locaties wel een CTB tonen.

   

  Leiders, coaches en trainers zijn verantwoordelijk voor hun team en het team van de tegenstander dat gebruik maakt van de kleedkamers om de CTB check uit te voeren alvorens men de kleedkamers betreedt.

   

  Bij het niet naleven van de regels zullen zij daarop worden aangesproken.

  Wij adviseren spelers en speelsters als zij geen CTB kunnen tonen, in wedstrijdkledij naar het sportveld te komen.

  Wedstrijdbesprekingen met het complete elftal, dus inclusief eventuele spelers zonder CTB, zullen in de open lucht moeten plaatsvinden.

  Vrijwilligers van onze vereniging zullen controleren en handhaven op de maatregelen.

  Wij vragen u vriendelijk alle medewerking te verlenen.

  Wij vertrouwen erop dat een ieder zijn verantwoordelijkheid neemt ten aanzien van deze maatregelen en dat we samen weer een stap kunnen zetten in deze lastige materie.

   

  Voetballen is onze sport en dat doen we het liefst onder normale omstandigheden!

   

  Bestuur Corn boys