• Vrienden van Corn Boys

  Erik Klasen

  Ronald de Bruijne

  Ronald Bevelander

  Pieter Dieleman

  Patrick Rasenberg  

  Hans van Oosten

  Frans Gerritse

  Marco Gerritse

  Leo Herman

  Xavier Herman

  Frank van Hulle

  Martin Kalfsvel

  Nico v.d. Kerkhove

  Piet Le Coq

  Francine le Coq

  Peter Marcelis

  Paul Neyt

  Frank de Meijer

  Frans Roeb

  Hans Radt

  Jan Snijders

  Johan Vale

  Renzo Sandrini

  Joop v.d. Vliet

  Peter Snelders

  Fernando Yastrxembiec

  Peter Vincke

   

   

   

   

  Ass Kantoor J de Block

   

   

  Installatie bedrijf J Neve

   

   

  Benny Sport

   

   

  CHEV Bar Kicthen

   

  Wanneer komt uw naam erbij ? Vriend van Corn Boys

 • Vrienden van Corn Boys

  Correspondentieadres:  J.F. Radt, Maassingel 2, 4535 HD Terneuzen

   

  Aan de Vrienden van Corn Boys,

  We zijn helaas in de greep van het coronavirus gebleven, waardoor het pril begonnen seizoen 2020-2021 na enkele wedstrijden werd stopgezet.

  We mogen blij zijn dat Corn Boys een gezonde vereniging is en voldoende seniorenspelers heeft om aan de nieuwe competitie te beginnen. In onze regio hebben helaas twee verengingen zich teruggetrokken uit de vierde klas, zodat we met 15 teams aan de nieuwe competitie beginnen.

  Het bestuur van Corn Boys heeft zelfs 4 seniorenteams ingeschreven. Dit werd mogelijk, nadat het JO18 team van de jeugd, na goed overleg, in december 2020 in zijn geheel werd doorgeschoven naar de senioren.

  Voorzitter Ronald de Bruijne is tevreden met deze ontwikkeling: “Als bestuur hopen we hiermee dat iedere speler zoveel mogelijk kan voetballen, op zijn eigen niveau en met passend sportplezier. De beschikbaarheid van 4 teams biedt voor ieder wat wils: van recreatief (CB 3 en 4) tot meer prestatief (CB 1 en 2). Daarnaast voorkomt dit ook dat teams met al te veel spelers komen te zitten. De bedoeling is ook om het tweede op een hoger plan te brengen en meer wisselwerking te krijgen tussen CB 1 en CB 2, zodat jongens die tijdelijk nog geen plek hebben in CB 1 in CB 2 terecht kunnen, en jongens die het aan kunnen vanuit CB 2 ingepast kunnen worden in CB 1. Flexibele werking heen en weer dus ”

  Na een stevige voorbereiding (zie het bijgevoegde programma) zal belangrijk zijn dat de spelersgroep direct  gemotiveerd aan het seizoen begint en laat zien dat het een eenheid wil zijn, die voor elke meter zal strijden. Kan het deze instelling opbrengen dan kunnen we waarschijnlijk goed weerstand bieden aan de pittige tegenstanders, die ons staan te wachten..                         

  Voorzitter Ronald de Bruijne: “ We verwachten in september goed beslagen ten ijs te komen in de vierde klasse, met een relatief jong team, aangevuld met enkele meer ervaren spelers. Het zou mooi zijn als we als stabiele vierdeklasser kunnen meedraaien. Voor trainer John Moes ligt er samen met zijn technische staf een uitdaging om met positief voetbal een stevige middenmoter te worden “.

  Wij, als bestuur van de Vrienden van Corn Boys, zullen onze selectie ook komend seizoen weer steunen op diverse terreinen (materiaal, kleding en een premiestelsel gericht op de voltallige selectie), maar ook de jeugd en de veteranenworden, indien nodig, niet vergeten. Ook willen we ons financiële steentje bijdragen aan het 90- jarig jubileum dat we in 2022 als verenging willen vieren.                                     

  De namen van de Vrienden van Corn Boys zijn weer op fraaie wijze in de kantine opgehangen. Zo maken we zichtbaar welke mensen de selectie, de jeugd en de veteranen een warm hart toedragen en er voor zorgen dat we onze club zo breed mogelijk kunnen steunen.

  Wij hopen ook komend jaar weer een beroep op u te kunnen doen, zodat we mede door uw donatie Corn Boys kunnen blijven steunen.

  Ook voor komend seizoen handhaven we de bijdrage op  € 30,00.

  Het seizoen loopt vanaf augustus 2021.              

  Wanneer u nog niet betaald heeft kunt u uw bijdrage storten op bankrekeningnr.: NL53RABO0142155705 t.n.v. Vrienden van Corn Boys o.v.v. seizoen 2021-2022.

  Wij wensen u een sportief en gezond seizoen 2021-2022 toe. 

  Namens Leo Herman, Frans Gerritse en Hans Radt